top of page
  • dakommunication

Expoșura lui Paul Mureșan vine de la Sălicea la București - No, i bine ce-ai făcut?

Updated: Oct 6, 2023

Grafica lui Paul Mureșan este la ARTHUB Bucharest, strada Gen. Budișteanu nr.10, la sala mare, din 5 până în 12 octombrie 2023. „No, i bine ce-ai făcut?” reunește 29 de lucrări de grafică într-o selecție eclectică din universul personal fabulos al artistului cu un imaginar care deschide o fereastră spre povești și reflecții despre dor, moarte, amintiri false, teroare existențială și… pisici, și o proiecție video în buclă, denumită Stream of Consciousness.


Par niște lucrări cuminți în ramă și când te apropii vezi niște moarte și îți cade încet inima din piept, cum îmi spunea o artistă care le-a văzut. Eu mă gândesc mult la moarte și la frica de moarte. Dar atmosfera e foarte prietenoasă, relaxată și caldă, deci vă aștept la expoziție, să povestim”, declară Paul Mureșan.


Artistul adaugă: „Trăiesc la țară cu partenerul meu și mă împart între desen și gospodărie. De câțiva ani îmi doresc sa fac o expoziție personală cu desene… și am decis să transformăm șura noastră prăfoasă, loc de depozitat efectiv orice, într-o galerie de artă în care am expus o vară întreagă de desen: din iunie până în august am făcut o groază de desene, și pentru că nu au existat presiuni exterioare legate de teme, tehnică, prezentare, pisici, am desenat și expus fix ce-o vrut pensula mea!”, spune Paul Mureșan despre expoziția pe care a prezentat-o deja în șura de la Sălicea și la Sibiu, la teatrul Gong.





5 views0 comments
bottom of page